10 weken trainen in het Cambuur Stadion!

7 september 2022 15:00

Lijkt het jouw zoon/dochter leuk om op zondagochtend 10 weken te trainen in het Cambuur Stadion?

Als partnerclub van SC Cambuur hebben wij een leuke aankondiging voor jullie. Vanaf zondag 2 oktober 2022 start de nieuwe Cambuur Techniektrainingen module voor geïnteresseerde jongens en meisjes in de leeftijd 6 t/m 15 jaar. De trainingen staan onder leiding van gediplomeerde trainers en de focus ligt op plezier, variatie in de trainingen en ontwikkeling van de deelnemers.

Wat kun jij als deelnemer verwachten?

• Inclusief Cambuur Techniektrainingen tenue (shirt, broek en sokken)
  • Trainen in het Cambuur Stadion
  • 10 trainingen van 75 minuten
  • Trainen binnen verschillende voetbalthema’s
  • Gekwalificeerde en gediplomeerde (SC Cambuur) jeugdtrainers

Meer informatie of aanmelden?
Kijk snel op www.cambuur.nl/techniektrainingen  Cambuur Voetbalkamp in de herfstvakantie Doe jij al mee aan de Cambuur Techniektrainingen of lijkt het jou ook of nóg leuker om in de herfstvakantie te komen voetballen bij Cambuur, ook dat kan! Vind alle informatie over het Cambuur Voetbalkamp in de herfstvakantie op www.cambuur.nl/voetbalkampen

Cambuur_zomer2021-04.jpg
thumbnail_Cambuur_zomer2021-3.jpg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!