VVO-nieuws -

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

VVO-nieuws

VVO-nieuws

Recordaantal!! Ruim 700 bezoekers op het slotweekend van VVO (+ foto's)

30 mei 12:00  Vorig jaar was het toernooi een groot succes met maar liefst 29 teams. Een succes wat men niet snel weer kon evenaren. Echter werd er dit jaar nog meer uitgepakt, was het weer prachtig en deden er maar liefst 31 teams mee. Het succes werd wel degelijk geëvenaard, en met 500 bezoekers is het de organisatie gelukt om er nog een groter spektakel van te maken. Dit jaar werd het toernooi gecombineerd met de dameswedstrijden op vrijdagavond, waardoor het twee dagen feest was in Littens. meer »


Alle info over het Dames- & Dorpentoernooi van 27 mei

24 mei 16:30  Welkom bij de info-pagina over het slottoernooi van 27 mei. meer »


Vanaf donderdag 25 mei: Worstenverkoop voor VVO!!

23 mei 10:45  Let op!! Komende dagen komen de leden van Voetbal Vereniging Oosterlittens langs de deur om droge worsten te verkopen. Overheerlijke droge worsten die vorig jaar allemaal uitverkocht waren. Vanaf komende donderdag 27 mei, vrijdag en zaterdag komen de verkopers langs de deur met de worsten. Ben jij niet thuis of ben je bang dat je de verkopers mist? Stuur dan Doede Ottema even een berichtje.meer »


Littens 1 naar de 2e klasse?

20 mei 10:15  Je zou zeggen dat de titel een schoolvoorbeeld van clickbait is, maar het is dichterbij dan je zou denken. Bij winst op Ameland, kan Littens zich namelijk mogelijk opmaken voor de nacompetitie naar de 2e klasse. We nemen de scenario's even door..meer »


NIEUW: LED-verlichting op het trainingsveld van Littens

3 mei 7:30  Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu hangen ze ook eindelijk in de masten: de nieuwe LED lampen. Vorige week werden, na lang wachten, dan eindelijk de nieuwe lichten geplaatst.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!