VVO-nieuws

Gevonden voorwerpen De Jister

8 februari 14:30  DIT ZIJN DE GEVONDEN VOORWERPEN VAN SEPTEMBER TOT EIND 2023. DEZE ZIJN BLIJVEN LIGGEN BIJ SPORT/ACTIVITEITEN IN MULTFUNCTIONEEL CENTRUM DE JISTER EASTERLITTENS.meer »

Frans à Nijeholt nieuwe hoofdtrainer VVO 1

1 februari 20:00  Met ingang van komend seizoen wordt Frans à Nijeholt de nieuwe hoofdtrainer van het eerste elftal van VV Oosterlittens.meer »

In Memorium Johannes van IJs

7 januari 18:00  Dizze wike krigen wy it tryste nijs te hearen dat âld trainer Johannes van IJs ferstoarn is op 30 desimber 2023. Hy is 84 jier wurden.meer »

Volg het COOP Jeugdzaalvoetbaltoernooi via de live uitslagen app

27 december 21:30  De strijd barst weer los!! We hebben ruim 80 aanmeldingen ontvangen, super! 💪🏼⚽ Hieronder vind je de linkjes naar de live uitslagen en standen van de jeugdtoernooien !meer »

Bauke Sieswerda nieuwe voorzitter VV Oosterlittens

19 december 16:00  Afgelopen vrijdag namen we op de algemene ledenvergadering afscheid van Doede Ottema als voorzitter van de VV Oosterlittens. Na maar liefst 18 jaar als voorzitter nam hij afscheid van het bestuur van onze club. Bauke Sieswerda zal Doede vervangen als nieuwe voorzitter en Bavius Smink zal plaats nemen als algemeen lid in het bestuur. meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!