VVO-nieuws

Wie o wie helpt ons aan de doelpuntenmakers en uitslagen van het seizoen 1997-1998?

27 september 10:00  Op dit moment zijn we bezig met het uitbreiden van de seizoenen in voetbalnoord. Het seizoen 1997-1998 is helaas bijna niet terug te vinden in voetbalnoord en de oude Pûsters. Wellicht dat iemand ons kan helpen aan de oude uitslagen of doelpuntenmakers… Weet jij een uitslag en nog beter, weet jij nog doelpuntenmakers te achterhalen? Neem dan even contact op met Bauke Sieswerda (0611965467 – bauke_sieswerda@hotmail.com) meer »

10 weken trainen in het Cambuur Stadion!

7 september 15:00  Lijkt het jouw zoon/dochter leuk om op zondagochtend 10 weken te trainen in het Cambuur Stadion? meer »

Erelid Sjirk Jouwsma nu ook erelid van KV Winsum

7 september 10:45  De Winsummer Sjirk Jouwsma is vorig jaar uitgeroepen tot erelid op de algemene vergadering na maar liefst 36 jaar in het bestuur van VVO. Naast het ontelbare vrijwilligerswerk voor onze club, zet Sjirk zich ook al jarenlang in voor de kaatsvereniging van Winsum. Als dank hiervoor werd Sjirk afgelopen zaterdag, samen met Pals Broersma, uitgeroepen tot ereleden van KV Winsum.

Kuindersma maakt de hoofdsponsorgroep compleet!

2 september 14:45  Goed nieuws vanuit de sponsorcommissie: De hoofdsponsorgroep is compleet! De achtste en laatste hoofdsponsor is: Kuindersma Verzekeringen en Hypotheken. meer »

Littenser prestatievoetbal blijft de komende jaren op zondag

30 augustus 23:00  Maandagavond 29 augustus stond er een buitengewone ledenvergadering gepland over de voorkeursdag voor het prestatievoetbal in Oosterlittens. Ruim 50 (ere)leden kwamen af op de vergadering in De Jister. De hoge opkomst was verwacht want de trend van het Friese zaterdagsvoetbal is al jaren één van de grootste issues waar over wordt gesproken binnen het amateurvoetbal van regio Noord.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!