LEEUWARDEN
tel. 058-2122330

Jullie hebben er even op moeten wachten…

Deze reporter was heel even druk met andere zaken, maar niet getreurd, hier nog het verslag.

Zaterdag 27 januari mocht de 11-2, na een korte break, aantreden in de 3e klasse.

We begonnen niet allemaal even fit aan de wedstrijd. Er waren een aantal jongens met diverse blessures. Tjalling en Jan hadden zich al volledig gegeven in de wedstrijd met de 11-1 en waren daar aardig uitgeput van. Ook kampte Jan met fikse blaren op zijn hakken.

We waren genoodzaakt gedurende de wedstrijd wat door te blijven wisselen en dit zag je terug in het spel. Maar ondanks dit alles, werd er door een ieder flink gestreden.

FVC had het betere spel en misschien iets meer het geluk aan hun zijde.

Zij kwamen ook op een 1-0 voorsprong.

Maar VVO liet zich niet zomaar uit het veld slaan en kwam op 1-1.

Door uitstekend verdedigingswerk bleven we in de wedstrijd.

Vlak voor rust kwamen we echter op een 2-1 voorsprong!

Geweldig mannen!

Na nog een aantal pleisters te hebben geplakt op de hakken van Jan en bemoedigende woorden van de leiding gingen we aan de tweede helft beginnen.

FVC kwam helaas voor VVO op een 2-2 gelijke stand.

Dit had misschien wel een hele terechte eindstand geweest, maar helaas schoot FVC er in de allerlaatste minuut nog één in…

En toen was gelijk daar het eindsignaal.

Super jammer jongens, maar weer een paar leerpuntjes voor onze mannen.

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Zeerobben op het programma, net als wij zijn zij gepromoveerd naar de 3e klasse en het is een voor ons bekende tegenstander.

Publiek, hartstikke bedankt dat jullie allemaal afgereisd waren naar Leeuwarden, top!

De doelpunten kwamen op naam van Tjalling en Jelte S.