H J Kooistrawei 24
9005RE
WARGA
tel. 058-2552531

Veel supporters zullen maandagochtend 2x met de ogen geknipperd hebben toen ze op teletekst de uitslag van oosterlittens 4 zagen, maar het stond er toch echt: 0-7!

De basisopstelling kenden enkele verrassingen, want onder andere Stefan en Daniel mochten de bank warm houden.

VVO4 begon sterk aan de wedstrijd en Wergea kwam niet aan opbouwen toe. Een mislukte voorzet (of bekeken schot) van Cees belande in de goal en de voorsprong was een feit.

Even later gaf Jacob een mooie bal aan Yannick en die bleef wederom koelbloedig (0-2).

Een uitstekende voorzet van Hessel belande in de voeten van Duco en hij maakte na 25 minuten de 0-3.

De schiettent was geopend en Duco wist wel raad toen de keeper een bal tegen hem aangooide (0-4).

In de rust heersde er ongeloof, maar ook vielen er kritische noten omdat het slecht 0-4 stond.

In de 2e helft was het Daniel die een mooie voorzet van Ruben bekroonde met een doelpunt (0-5) en evenlater prikte Stefan ook zijn goal mee (0-6). De vraag blijft ot Stefan buiten het veld nog heeft gescoord.

De kers op de taart was wederom van Duco, die de keeper verrasde in de korte hoek (0-7).

De grote vraag is hoelang het Minne-effect nog stand blijft houden, maar tot nu toe mag littens 4 blijven dromen voor de triple.

Wergea bedankt voor het verzorgen van een super 3e helft met Sytse Haaima en een draaiendrad.

Voor de supporters: Aankomende zondag spelen we een bekerduel tegen Blauwhuis in Blauwhuis om 14:00. Komt allen.