Twitter logo   Facebook logo

Hoofdsponsor VII; Bouwbedrijf De Jong & De Wal

We introduceren graag het zevende lid van de nieuwe Hoofdsponsor Groep "Skouder oan Skouder"

Bouwbedrijf De Jong en De Wal uit Grou

Deze bouwonderneming, waar de leden Cees Sietsma en Rene Faber werkzaam zijn, is al jaren trouwe sponsor van VVO. Onderstaand enige info over dit prachtige bedrijf:

Vertrouwd bouwbedrijf voor Friesland

Bouwbedrijf De Jong & De Wal is sterk in onderhoud, renovatie en nieuwbouw. Voor particulier en bedrijf. Een specialisme is bouwen op of aan het water; damwanden, schiphuizen, vakantiewoningen en woonboten. Alle opdrachten worden op dezelfde vertrouwde wijze uitgevoerd, daar kunt u van op aan!

Bundeling van diensten: samen sterker

Bouwbedrijf De Jong & De Wal is ontstaan uit de gelijknamige bouwbedrijven. De bundeling van diensten en ervaring maakt dat we samen sterker zijn. En zo kunnen we onze opdrachtgevers uitstekend van dienst zijn met een breed pakket aan diensten op het vlak van bouwen. Veel wordt in eigen huis gedaan, hiervoor beschikken we over een eigen timmerwerkplaats.

Breed georiënteerd met ruime ervaring

De nieuwe onderneming is breed georiënteerd en heeft een ruime ervaring als het gaat om nieuwbouw en renovatie van woningen en bedrijfspanden. Daarbij zijn er diverse specialismen ontwikkeld, waaronder restauratie en realisatie van waterbouwkundige werken. Het werkgebied omvat de provincies Friesland, Groningen en Drenthe.
Het bedrijf met eigen werkplaats, opslag en loskade is gevestigd aan de Seize 9 te Grou.

Voor meer info; klik hier

» BerichtenarchiefAgenda

Twitter