MFC De Jister: VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Er mag na de vakantie hopelijk weer gesport worden in de Jister en ook op de voetbalvelden gaan de wedstrijden straks weer los als het goed is.
Dit betekent dat wij weer vrijwilligers nodig hebben in het weekend voor o.a.

Kantinediensten in mfc de Jister
Schoonmaakwerkzaamheden in mfc de Jister
Wanneer:     kantinediensten op zaterdagmorgen en zondags (halve of hele dag)
                    Schoonmaken op zaterdagmiddag en zondagavond of maandagmorgen (ca. 1.5 uur)

Er zijn natuurlijk al heel veel vrijwilligers actief, maar er vallen ook steeds weer mensen af. Daarom deze oproep.

Vele handen maken licht werk

Het kost je slechts een paar uurtjes per seizoen om wat vrijwilligerswerk te doen in de Jister.
Het zou dan ook fantastisch zijn als de groep vrijwilligers weer wat groter zou worden.
We willen toch allemaal graag worden voorzien van een bakje koffie of een drankje in de kantine bij het sporten en ook willen we graag dat onze kinderen,  jijzelf of andere sporters in een schone gymzaal en kleedboxen zich kunnen omkleden en kunnen douchen.

Aanmelden doe je zo:
Via Email       :  christienebbinge@gmail.com

Alvast dank namens het bestuur van multifunctioneel centrum de Jister in Easterlittens
Aad van der Burg, Sieto de Jong, Harry de Hoop, Nico Hettinga en Christien Ebbinge.