FRIS ingenieurs nieuwe reclamebord sponsor van VVO

De sponsorclub van VV Oosterlittens heeft een nieuwe sponsor aan zich weten te binden. Met trots presenteren we FRIS ingenieurs uit Sneek als nieuwe reclambordsponsor. Wij zijn natuurlijk zeer blij met deze samenwerking en hopen dat onze leden ook onze sponsoren weten te vinden.

FRIS is een ingenieurs bureau uit Sneek. Eigenaar/directeur René Feenstra uit Littens is spelend lid van VVO3. De kracht van FRIS Ingenieurs komt uit de mensen. Ervaren, deskundig en met passie voor het ingenieursvak en techniek. Met passie en betrokkenheid werkt FRIS aan leuke projecten op het gebied van infrastructuur en worden er kwalitatief goede producten geleverd. FRIS is voornamelijk actief voor de noordelijke gemeentes, maar ook op de private markt zoals regionale aannemers.

FRIS is werkzaam in het vakgebied van wegen, vaarwegen, dijkverbeteringen en kunstwerken zoals vaste en beweegbare bruggen, tunnels, sluizen, viaducten en gemalen. Meer info is te vinden op de website van FRIS: https://www.fris-ingenieurs.nl/