Slotactiviteit VV Oosterlittens

Afgelopen zaterdag heeft de jeugd van VV Oosterlittens zijn slotactiviteit gehouden. Er werden over de gehele dag in 4 groepen spelletjes en wedstrijden gespeeld. De eerste groep, de jongste jeugd, begon om 9.00 uur met verschillende spelletjes waaronder een groot levend voetbalspel en een enorm dartbord waarop je doelgericht moest schoppen om punten te halen. Dit alles werd klaargezet door ‘Partymeister Wjelsryp’.
De hele ochtend werd er met veel plezier en enthousiasme aan de onderdelen deelgenomen.

De dag werd afgesloten met een wedstrijd van de A-selectie tegen de JO17/B-selectie t/m 26 jaar.  Om een idee te krijgen van de sportieve dag  kun je de foto’s bekijken die genomen zijn door Romy Postma.

Klik hier voor foto's van de slotactiviteit van de jeugd.
Klik hier voor foto's van de slotactiviteit van de senioren.