Twitter logo   Facebook logo

Beste leden, ouders, vrijwilligers, sponsoren, supporters en ereleden,

Afgelopen dinsdag heeft de KNVB besloten om alle competities van het amateurvoetbal niet meer te hervatten en dat betekent dat het voetbalseizoen 2019 – 2020 voorbij is. Geen kampioenen, geen degradanten, geen voetbal meer tot de zomervakantie bij VV Oosterlittens.
 
Maar wie heeft het over voetbal als werkelijk de hele wereld in de ban is van het coronavirus. Dan wordt het spelen van een potje voetbal in één keer erg betrekkelijk. Het coronavirus beheerst momenteel ons dagelijks leven en dat is voor veel mensen een grote opgave. Mensen raken hun baan kwijt, sommige bedrijven staat het water tot aan de lippen of gaan zelfs failliet. Horeca is dicht, scholen zijn dicht en ga zo maar door. De overheid doet er alles aan om iedereen financieel door deze tijd heen te helpen, maar het is ontzettend spannend.
Wat het financieel voor onze club betekent, zullen we moeten afwachten. Onze aangegane financiële verplichtingen met o.a. trainers, veld- en accommodatiehuur gaan gewoon door en daarom laten we de inning van de contributie en de facturering van sponsorgelden ook normaal doorgaan. We realiseren ons dat er niet getraind of gevoetbald kan worden, maar deze situatie is puur overmacht en we hebben jullie steun en bijdrage nodig om de club financieel gezond te houden. 
 
Uiteraard is geld naar onze mening maar betrekkelijk als het gaat om leven of dood. Het coronavirus betekent voor veel ouderen en minder weerbaren daadwerkelijk ook regelmatig de dood. Maar ook gezonde mensen kunnen doodziek worden van dit virus. Daarom willen wij als bestuur van VV Oosterlittens jullie vragen om in deze uitzonderlijke tijd extra te denken aan en te letten op alle mensen die onze club een warm hart toe dragen en die in deze tijd hulp en aandacht kunnen gebruiken. Denk aan alleenstaande leden, de vrijwilligers, supporters en de leden die in de hulpverlening en de zorg werkzaam zijn. Pas ook een beetje op onze sponsoren. Doe boodschappen en aankopen waar mogelijk bij hun, die ook zorgdragen voor onze mooie voetbalvereniging. 
 
Tot slot willen wij jullie veel sterkte en gezondheid toewensen de komende tijd. Het kan nog wel een poosje duren, dus zorg goed voor elkaar en hou je vooral aan de opgelegde maatregelen, zodat we met zijn allen volgend seizoen weer kunnen genieten van het voetbal bij VV Oosterlittens.
 
Zoals ons clublied aangeeft:
Skouder oan skouder (maar wel met 1,5 meter afstand) mei elkoar en foar elkoar.
 
Namens het bestuur van VV Oosterlittens
 
 
Doede Ottema
voorzitter
 
Mocht u vragen hebben dan kunt u mij te allen tijde mailen op: voorzitter@vvoosterlittens.nl
 

» Berichtenarchief

Volgende wedstrijd VVO 1

Competitie
Afgelast ivm Corona-maatregelen

18 oktober 2020, 14.00 uur
Sportpark Tred 'iene


   vs. 

Wedstrijdsponsor:

 


Agenda

Twitter