WK-poule 2022

Dag 7: Hekkensluiter Iko de Boer dagwinnaar!

Gisteren, 28 november 11:30  De top 3 is dezelfde als de top 3 van vrijdag. Sterker nog, Jentje heeft een beetje afstand genomen van de nummer 2 Jokertje. De 4e deelnemer die de 200 punten-grens is gepasseerd is Du Longhi. Verder valt op dat Rubber een mooie sprong heeft gemaakt van 20 naar 11. FC De Knikkende Knietjes (van 34 naar 25) en De Assistkoning (van 33 naar 27) hebben de weg naar boven gevonden. Dagwinnaar is Iko de Boer. Ja, u ziet het goed, hij lijkt de onderste regionen dan toch te gaan verlaten, en stijgt met 46 punten van 45 naar 39. Plaats 43 is nu voor Zico, gevolgd door De Jonkertjes op 44 en hekkensluiter is Klaas Greidanus. meer »

Dag 6: Jentje nieuwe koploper, FC Broodje Kroket Mosterd klimt na rode kaart voor Wales

26 november 11:00  De top 3 is een beetje gehusseld. Opvallend is de stijging van FC br. kroket mosterd van 39 naar 18. Dit komt de juist voorspelde vraag welk land de eerste rode kaart zou ontvangen. Dat was Wales. Maandag volgt even een update van de stand. Ivm de voorstelling DGS is er enige vertraging in de tussenstanden. Maar geen paniek, er wordt aan gewerkt.meer »

Dag 5: Dagwinnaar De Jonkertjes stijgt 2 plaatsen en verlaat de laatste plek

25 november 9:00  De dag begon met Zwitserland-Kameroen. De eerste helft bood niet veel vertier, maar vlak na rust scoorde Zwitserland de enige goal van de wedstrijd. Over Uruguay - Zuid-Korea kunnen we kort zijn. De stand 0-0 doet vermoeden dat de wedstrijd niet lang zal blijven hangen in de herinneringen, en dat klopt. Het vermaak van Portugal-Ghana zat 'm in de tweede helft. Ronaldo benutte een onterecht gegeven strafschop, waarmee de Portugees de eerste speler is die op 5 WK's heeft gescoord. Ghana maakte daarna gelijk, waarna Portugal weer tweemaal doel trof. De 3-2 van Bukari kwam te laat. Eén van de favorieten, Brazilië had het even lastig, maar was daarna verreweg de betere ploeg: 2-0.meer »

Dag 4: Wederom verrassende uitslagen, FC Jorritsma en Foksie dagwinnaars

24 november 10:15  De grootste verrassing was wel het verlies van Duitsland. Het ging over de knie bij Japan: 1-2. Oud Eredivisie-speler Doan maakte de gelijkmaker, waarna Asano het vonnis velde voor Duitsland. Eerder op de dag wisten Marokko en Kroatië niet tot scoren: 0-0. Spanje liet geen spaan heel van Costa Rica: 7-0. België-Canada .meer »

Dag 3: Weinig punten op een dag vol verrassingen

23 november 10:45  Net als Argentinië heeft ook ondergetekende een valse start. Nog eens 3 formulieren waren afgelopen weekend "onder de radar verdwenen". Maar gelukkig zijn ze weer boven water en zijn ze verwerkt in deze nieuwe tussenstand. Laten we het er op houden, dat het afgelopen weekend even druk was met het Mearke. We hebben nu dus een totaal aantal deelnames van 45, een record!meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!