VVO-nieuws

Start WK-Poule! Welkom!

20 november 15:00  Welkom bij de WK-poule van 2022! Iedere dag krijgen de deelnemers een mail van Jelle Wierenga zodra de uitslagen zijn verwerkt. Doe je niet mee of krijg je de mails niet? Niet getreurd want ook op onze site wordt het geplaatst! In het bovenste menu vindt je deze WK-maand "WK-poule 2022" staan. Klik hier op en je vindt al het nieuws over de WK-poule van dit jaar!

Fysio Fitness Feenstra nieuwe zilveren sponsor!!

19 november 10:45  Winsum – De sponsorclub van VV Oosterlittens heeft een nieuwe overeenkomst gesloten met Gerrit Feenstra, eigenaar van Fysiotherapie Fitness Feenstra. We zijn een prachtig nieuwe overeenkomst aangegaan voor een Zilveren Sponsoring. We zijn als VVO Gerrit dan ook zeer erkentelijk voor deze vorm van sponsoring. Neem gerust eens een kijkje in de fitness of fysiotherapie in Winsum. meer »

De Walrus Clubactie 21 tm 27 nov

16 november 16:30  Dankzij jouw stem doen wij mee met De Walrus Clubactie. Grand-café De Walrus organiseert een Clubactie waarmee we een sponsorbedrag voor de club op kunnen halen, en wij doen mee! Dat is natuurlijk al een enorm goed begin, maar een goed begin is pas het halve werk.meer »

WK 2022-poule Doe nu mee!!

31 oktober 18:30  Zondag 20 november barst het WK voetbal los in Qatar. VV Oosterlittens kiest ervoor om geen delegatie te sturen, maar natuurlijk is er wel de traditionele WK Poule! Wie wordt onze Littenser Koning TOTO? Vul nu het invulformulier in en doe mee!meer »

Super verloting tijdens het Oktoberfest, Koop nu je loten!!

22 oktober 12:15  Zondag 30 oktober is het eindelijk zover: Super Sunday. Tijdens het Oktoberfest wordt er een verloting gehouden en daarvoor kunnen er nu al loten worden gekocht! De prijzenpot is bomvol... meer dan €900,- aan prijzen. Door het kopen van loten steun je bovendien onze club. meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!