Kuindersma maakt de hoofdsponsorgroep compleet! -

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kuindersma maakt de hoofdsponsorgroep compleet!

Kuindersma maakt de hoofdsponsorgroep compleet!

2 september 2022 14:45


Goed nieuws vanuit de sponsorcommissie: De hoofdsponsorgroep is compleet! De achtste en laatste hoofdsponsor is: Kuindersma Verzekeringen en Hypotheken.

Kuindersma is met meer dan 100 jaar ervaring één van de oudste én grootste kantoren van het noorden. Het team vol specialisten beschikt over gedegen expertise en uitmuntende kennis van de markt. Tijd en aandacht voor de klant, zorgvuldigheid en doorzettingsvermogen is daarbij de werkwijze. Opgericht in 1903 maar het motto is in al die jaren nog niet veranderd: "We zijn er voor onze klant". Hoe Kuindersma dat doet? Dat lees je in het groene boekje op haar website. 
 
Erelid van onze vereniging Simon Zijlstra is al bijna 15 jaar werkzaam bij Kuindersma als specialist in hypotheken en verzekeren. Niet alleen Simon is in allerlei functies actief binnen VVO (speler, leider, trainer) maar ook Kuindersma is niet nieuw binnen onze vereniging. Zij zijn o.a. al jaren teamsponsor van VVO 3 en dit wordt nu uitgebreid naar sponsor binnen de hoofdsponsorgroep. 
 
Een ieder is welkom om vrijblijvend contact op te nemen voor advies in hypotheken, levensverzekeringen, schadeverzekeringen, zakelijk advies etc. Voor meer info neem gerust eens een kijkje op: www.kuindersma.nl  .
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!