Droge worsten actie VVO!

8 juni 2022 9:15

Het is weer tijd voor de friese droge worsten actie van VV Oosterlittens. Op 9, 10, 11 & 12 juni gaan de leden van VVO langs de deuren met droge worsten. De overheerlijke friese droge worsten zijn echte Gebr. Stenekers, de worstenmakers van Friesland. De droge worsten kosten €4,- per paar en €11,- voor 3 paar worsten. De opbrengst van de actie gaat naar de voetbalclub.

Ben of was je niet thuis, en heb je de droge worsten gemist? Bel of stuur dan even een berichtje naar Doede Ottema (0624419287) of VVO-leden uit jouw dorp. Worsten mogen ook verkocht worden aan familie, vrienden, collega’s of andere bekenden die niet in de buurt wonen!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!