Scheidsrechter

E Hadzic

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zondag mocht VVO4 aantreden tegen Sneek Wit/Zwart 2 op het hoofdveld. Vooraf werd deze wedstrijd bestempeld als een echte kraker, maar in de praktijk bleek daar niks van waar te zijn.

Sneek Wit/Zwart had liefst 12 punten uit vijf wedstrijden verzameld, maar waren met slechts 11 spelers aanwezig.

In de eerste helft scoorde Yannick een scherpe 1-0, maar VVO4 vergat de voorsprong uit te bouwen. Tevens werd de dextro in de rust vergeten, waardoor VVO4 rommelig uit de kleedkamer kwam.

In de 2e helft kwam Sneek met 10 man te spelen door een blessure en op een gegeven moment met 9 spelers. VVO had een wereld aan ruimte, maar wist niet de 2-0 en 3-0 te maken....

Drie verse wissels (uitgevoerd door Jacob en vervangende coach Hedzer) zorgde voor ongeloof en verwarring in het veld. Op een gegeven moment stonden er drie mensen rechtsvoor.

De passie en felheid veranderde in paniek en onwetendheid. En dan komt de voetbalwet: Als je zelf niet scoort, dan.......

Sneek maakte de 1-1 en VVO4 kreeg de deksel op de neus. Wie had ooit gedacht dat deze wedstrijd voelde als 2 verliespunten.

Na de tijd werd nog gediscuseerd over de duur van de wedstrijd, maar de gele rakkers maakten weer veel goed.

Geproost op een punt, geleerd van de wedstrijd en met de positieve sfeer op naar de volgende pot💪