VVO4 mag blijven dromen van de Dennenappel

fc Harlingen 4 (zon)

VV Oosterlittens 4 (zon)

Harlingen (schot)
Jan van der Veer (scrimmage)
Assist: Ruben Weijer
Simon Visser (kopbal)
Assist: Bavius Smink
Stefan van der Meer (afstandschot)

Mannen beker reserve zondag poulefase Groep 2 37

6 september 2022 19:00

D Zeilmaker-Nota

Sportpark Vierkantsdijk
Oosterparkweg 8
8862BA
HARLINGEN
tel. 0517-415497

Een nieuw seizoen met nieuwe mogelijkheden. Met het eten vers achter de kiezen begon het bekerseizoen van VVO4 om 19:00 in Harlingen.

Met 4-3-3 had coach Bavius ambiteuze plannen, maar die konden na 20 minuten bijna de prullenbak in, want Harlingen scoorde de 1-0.

Een mix van ervaring Cees en inzicht Bavius zorgde voor een 1-0 achterstand met de rust. De dennenappel kon bijna de vuurkorf in. Jurjen kreeg geel en scheids Daisy complimenten over het spel. Haar achternaam was nog net geen Nijhuis.

Wat er in de thee zat mag Joost weten, want VVO4 schoot uit de startblokken. Jan scoorde een wereldgoal met links in de kruising en herhaalde dit kunststukje nogmaals na een blunder van de keeper. 2-1!!! Wat een weelde.

Super Simon kopte VVO naar een veilige marge met het koppie en een voozet van coach Bavius.

Stefan zorgde voor het slotakkoord door een keurige assist van Sipco.

Zondag 11 september thuis tegen Friesland en dan gaat het bekeravontuur verder.... 4-1

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!