Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vice aanvoerder trots op strijdvaardig VVO 4

Vice aanvoerder trots op strijdvaardig VVO 4

VV Oosterlittens 4 (zon)

0 - 4

v.v. Dronrijp 2 (zon)

Competitie

Mannen beker reserve zondag poulefase Groep 2 37

Datum

15 september 2022 18:30

Scheidsrechter

R. Vogelzang

Accommodatie

Sportpark "Tred iene"
It Hynstewaed 1
8835XC
EASTERLITTENS
tel. 0517-342263

Met samengeknepen billen verzamelden de spelers van VVO4 zich op Sportpark “Tred Iene”. Na de gigantische oor wassing van drie jaar geleden (20-0), was het niet de vraag of, maar met hoeveel Dronrijp ging winnen. Een tactische omzetting van coach Bavius Smink zorgde voor een verrassende start. VVO hield 20 minuten het doel schoon en een zondagsschot van Yannick zorgde bijna voor de 1-0. De lat hielp de keeper van Dronrijp een handje. 
Een paar minuten later zorgde Jort van Gils voor de openingstreffer aan de kant van Dronrijp. Een prachtig schot van een 1e speler die onhoudbaar bleek van de keeper Stefan Greidanus. Deze man is niet van suiker (van gilse)😉. Even later werd het 0-2 en de kleedkamer werd opgezocht. Cees zijn pootje werd blauwer en blauwer na een rare sliding. Terugkijkend op de eerste helft was de tactische keus om Cees randje 16 te zetten een goede beslissing, want er kwamen geen steekballen. Ook werd er een nieuwe tandem ontdekt op het middenveld (Simon-Yannick). 

De tweede helft was het voornamelijk tegenhouden en hopen op een uitbraak. Het zegt genoeg dat je gaat tijdtrekken met een 0-2 achterstand. De schiettent ging steeds meer open, maar alleen een 0-3 en 0-4 kwam er doorheen. Met een opgeheven hoofd stapten de spelers van het veld en kon er officieel een punt achter het bekeravontuur worden gezet. De 3e helft werd ruimschoots gewonnen met een draaiend rad, vele biertjes en speculaties over een weekendje Volendam. VVO is klaar voor de competitie en ziet jou graag 25 september om 11:00.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!