Stand VVO amateurcoach na zondag 7 mei

De ontknoping komt dichterbij en dichterbij!!

De weergoden waren de voetballers van Oosterlittens dit weekend goed gezind. Echter zijn de voetballers van Oosterlittens geen mooi weer voetballers. Want alleen de heren van het 2e wisten te winnen, hiermee sluiten ze een goed seizoen op een mooie manier af. Voor de jongens van het 1e duurde de wedstrijd 5 minuten te lang en moest er alweer een nederlaag worden geïncasseerd.
Het 3e kon bij winst kampioen worden, maar ging ten onder aan deze titelstress. Echter is er aankomend weekend een nieuwe mogelijkheid.

Wedstrijd                                       Uitslag          Doelpuntenmakers
Oosterlittens 1 – Mildam 1                         1 – 3                      A Achttien
Oosterlittens 2 - Bergum 2                         2 – 1                      JP Walda & JJ Rodenhuis
SC Stiens 3 – Oosterlittens 3                      3 – 2                      S Rodenhuis
Oosterlittens 4 – Black Boys 3                    3 – 0
SC Bolsward 3 – Oosterlittens 4                3 – 1

Gele Kaart
Geen.

In de top 4 was Jokertje de winnaar deze week, hij liep uit op Jelle de nummer 4 en liep in op de nummers 1 en 2. Echter blijft Jack de Vries nog steeds de ranglijst aanvoeren, zou hij zijn titel kunnen prolongeren?
Kijkend welke spelers het verschil moeten maken voor de coaches Ewoud, Jokertje en Jelle:
  • Voor Ewoud moet AJ Visser het verschil maken
  • Voor Jokertje moeten AJ Visser, A Achttien of T Regeling het verschil maken
  • Voor Jelle moeten BH Stremler, J Anema of T Visser het verschil maken

Deze spelers heeft Jack de Vries niet in zijn opstelling en kunnen ervoor zorgen dat de achterstand goed wordt gemaakt. Welke trainer weet zijn spelers het beste te motiveren!!

Klassement