Jack de Vries nog steeds aan kop!!

Een zeer mooie en speciale zondag voor Oosterlittens, want de heren van het 3e zijn door de behaalde overwinning kampioen geworden!!! Een wereldprestatie!
Het 1e speelde zijn laatste wedstrijd en wist er niet voor te zorgen dat het seizoen goed werd afgesloten, een vrijwel kansloze nederlaag moest worden geïncasseerd.  Veel blessures en grote wisselvalligheid tekenen het seizoen 2016/2017 van het vlaggenschip van Oosterlittens.
Ook het vierde moest een nederlaag slikken en een stevige één ook.

Wedstrijd                                       Uitslag          Doelpuntenmakers
Oldeboorn 1 - Oosterlittens 1                    3 – 0
SF Deinum 2  – Oosterlittens 3                  3 – 4                      A Achttien (2x), J Boersma & A Jonker
Beetgum 2 - Oosterlittens 4                       7 – 3                      Y Stobl (2x) & T Regeling

Gele Kaart
J Hofstee

Weer was het Jokertje die van de top 3 de hoogste weekscore neerzette, waarmee hij Ewoud van de 2e plek verdrong en Jack de Vries nadert op 15 punten. Echter lijkt deze voorsprong genoeg, want alleen het 3e moet nog twee wedstrijden spelen. De rest van de teams zijn al uit gevoetbald.

Klassement