Twitter logo   Facebook logo

Laurens pakt zijn moment!!

Weer een vol programma voor de teams van Oosterlittens. Het 4e kwam zelfs twee keer in actie en niet zonder succes, er werden namelijk twee overtuigende winstpartijen behaald. De mannen van het 3e behaalden een zwaar bevochte overwinning op hun naaste belager en kan hierdoor de titel bijna niet meer ontgaan. De jongens van het 1e konden het in de derby tegen Dronrijp helaas geen vervolg geven aan de goede resultaten van de andere teams.
 

Wedstrijd                                       Uitslag          Doelpuntenmakers
Dronrijp 1 – Oosterlittens 1                        3 – 1                      JP Hoekstra
Oosterlittens 3 - Beetgum 2                      4 – 3                      W Boersma, A Achttien (2x) & T Visser
Dronrijp 3 – Oosterlittens 4                        1 – 6                      A Achttien (3x), J Boersma (2x) & Y Strobl
Oosterlittens 4 – SWZ 5                                5 – 2                      A Achttien, R Terra, JJ Rodenhuis, J Fokkens & M Fokkens
                                                                                             
Gele Kaart
J Scharringa & JP Hoekstra
 
Nog steeds blijft het zeer spannend in de top van het klassement. Deze week is het Jelle die als nummer 4 iets inloopt op de top 3 en zich nadrukkelijk mengt in de strijd om een podiumplek. Jack de Vries en Ewoud geven elkaar deze week weer geen ruimte. Welke coach komt er nog met een tactische meesterzet?
 
Laurens heeft met zijn team, Tranendal, een opmerkelijke prestatie neergezet. Als nummer een na laatst heeft hij deze week de hoogste weekscore weten te behalen. Misschien dat deze prestatie hem vertrouwen geeft voor de laatste weken van het seizoen en nog vaker kan stunten.
 
Aankomende week is het weer mogelijk om je opstelling te wijzigen. Lever voor uiterlijk zondag 7 mei je nieuwe opstelling in bij Jelmer Hofstee.
 
Klassement
 
 
 

» Berichtenarchief