Nog steeds volop spanning in de top van het klassement!!

Door de paasdagen en ander feesten heeft het even geduurd, maar hier is weer een volledig bijgewerkte update. Het 1e kwam maar liefst drie keer in actie afgelopen week, waar de week nog begon met een sterke wedstrijd en keurige overwinning, werden de andere twee wedstrijden onnodig verloren. Door deze uitslagen moet er nog steeds gevreesd worden voor nacompetitiewedstrijden. Bij het 2e hoeft er na het gelijkspel van vorige week nog maar een wedstrijd gespeeld te worden.
De mannen van het 3e boekten twee keurige overwinningen en liggen nog steeds uitstekend op kampioenskoers. Bij het 4e moesten ze alweer een nederlaag slikken en snakken ze naar het einde van het seizoen.

Wedstrijd                                       Uitslag          Doelpuntenmakers
Irnsum 1 – Oosterlittens 1                         1 – 3                      PY Walda (p), R Smink & E Walda
Oosterlittens 1 – Oldeboorn 1                   0 – 1
Oosterlittens 1 – Read Swart 1                 0 – 2
MKV’29 2 - Oosterlittens 2                        1 – 1                      BH Stremler
Oosterlittens 3 - Black Boys 3                   ​1 – 0                      SP Zijlstra
Oosterlittens 3 – SC Bolsward 3               2 – 1                      W Boersma & SP Zijlstra
Oosterlittens 4 – SC Stiens 3                    1 – 3                      Y Strobl

Gele Kaart
JP Hofstee

Opnieuw heeft Jack de Vries zijn voorsprong een klein beetje vergroot. Hij heeft nu 19 en 25 punten voorsprong op zijn naaste belagers Ewoud en Jokertje.  Daarachter blijven Jelle, Bauke Sieswerda en Simon P. Zijlstra loeren op een foutje van de top drie om op die manier het podium te betreden.
We zullen zien welke coach de laatste weken het beste kan omgaan met de zenuwen en wie er nog een tactische meesterzet kan doen.

Bauke SIeswerda kroonde zich tot weekwinnaar met 56 punten.

Klassement