Twitter logo   Facebook logo

Jack de Vries zet de eindsprint in!!

Weer waren de weergoden de voetballers van Oosterlittens goed gezind, want het was schitterend voetbalweer afgelopen weekend. Dit betekende dan ook dat alle vier de teams in actie mochten komen. Als eerste vond de clash tussen het 3e en 4e plaats, waarbij het 3e zich niet liet verrassen en door een nette overwinning op kampioenskoers blijft. Vervolgens kwamen de mannen van het 2e in actie, waarbij ze zich veilig konden spelen. Door een zwaar bevochten, maar terecht gelijkspel slaagde deze missie. Een keurige prestatie!
Als slotstuk zorgde het 1e ervoor dat in een doelpuntrijk en aantrekkelijk schouwspel de kater van vorig weekend werd weggespeeld. Al met al een prima weekend voor Oosterlittens!
 

Wedstrijd                                       Uitslag          Doelpuntenmakers
Oosterlittens 1 – Nieuweschoot              5 – 3                      PY Walda (2x), GR Stremler, E Zijlstra & JP Hoekstra
Frisia 3 - Oosterlittens 2                               2 – 2                      A Jonker & BH Stremler
Oosterlittens 4 - Oosterlittens 3                              1 – 4                      J Wierenga (p), W Boersma, J Boersma & SP Zijlstra
                                                                                                              R Huizinga (p)
                                                                                             
Rode Kaart
J Scharringa
 
Jack de Vries heeft de eindsprint ingezet en hoopt hiermee de titel veilig te stellen. Zowel Jokertje als Ewoud moeten voor nu even passen, maar zijn zeker nog niet afgehaakt. Ook Simon P. Zijlstra en Bauke Sieswerda liggen nog steeds op de loer en zullen bij een misstap van de top 3 dan ook zeker toeslaan.
 
Simon P. Zijlstra haalde met F.C. Noarderfinne de hoogste weekscore.
 
Klassement
 
 
 

» Berichtenarchief