Twitter logo   Facebook logo

Zondag speelt VVO thuis tegen VVK voor de eerste ronde nacompetitie

As zondag start VVO1 om 14.00 uur met het "toetje" van het seizoen 2018/2019. VVO eindigde op een mooie derde plek in de vierde klasse B. Al leek er een dikke maand terug wellicht nog wel meer in te zitten. Na het binnenhalen van de eerste en tweede periode leek VVO zich te mengen om de titel...... helaas bleek het seizoen net te lang te duren.

Schorsingen, blessures en kaatsen bleek deze hoge notering in de weg te staan. De derde periode werd teleurstellend afgesloten. Nu is het zaak om ieder weer fris te krijgen voor as zondag, want er wordt nog steeds gestreden voor promotie naar de derde klasse. 

Tegenstander voor as zondag is VVK uit Groningen. Deze ploeg is als vierde geïndigd in de vierde klasse C. Op basis van de ranglijst hebben ze een periode gekregen van de kampioen. 
Voor VVO is dit uiteraard een onbekende tegenstander en het zal afwachten zijn wat de kansen zijn. 

De winnaar van deze wedstrijd mag een week later aantreden tegen Boonbergum (op neutraal terrein) voor de beslissingswedstrijd.

Graag zien we jullie allen as zondag op sportpark Tred iene om onze jongens aan te moedigen in de eerste ronde van de nacompetitie

Wedstrijdsponsoren voor as zondag zijn:en

» BerichtenarchiefAgenda

Twitter