VVO1 is na winst op FC Harlingen

Easterlittens, 9-12-2018

Om 15.50 uur fluit de scheidsrechter voor de laatste keer. VVO heeft een zwaarbevochten overwinning behaald in een niet al te beste pot voetbal. Het resultaat mag er desondanks zijn! De mannen van Marc van Hiel zijn namelijk al vanaf 14 oktober ongeslagen en hebben nu 8 wedstrijden op rij niet verloren.

De 3-2 thuiswinst tegen FC Harlingen levert de titel Herbstmeister op. VVO is namelijk voor de winterstop niet meer te achterhalen. Directe concurrenten Surhuisterveen en Boornbergum spelen volgende week nog wel tegen elkaar, maar deze ploegen staan beiden met een wedstrijd minder op een achterstand van 4 punten. (als Surhuisterveen punten verspeeld, dan wint VVO ook nog eens de eerste periode)

Heren gefeliciteerd met de titel "Herbstmeister", al koop je er nog helemaal niks voor. Nu maar even een paar weken uitrusten en dan begin januari weer in training voor de tweede seizoenshelft. Wie weet wat voor moois dit gaat opleveren.

Fijne feestdagen!