Koploper VVO ontvangt SC Terschelling

VVO mag zich sinds afgelopen zondag de trotse koploper van de vierde klasse B noemen. In de thuiswedstrijd tegen de koploper ONB uit Drachten werd er met 2-1 gewonnen. Door doelpunten van Paulus-Yde (penalty) en Gerrit Rinze konden de drie punten worden bijgeschreven en werd de koppositie van ONB overgenomen.

Of VVO ook de eerste periode wint, dat hangt nog af van de wedstrijd tussen Surhuisterveen en Boornbergum. Deze wedstrijd werd met een 1-0 stand voor Boornbergum gestaakt. Dit vanwege een beenbreuk. De wedstrijd wordt nu op zondag 16 december uitgespeeld. Bij puntenverlies voor Surhuisterveen wint VVO de eerste periode (anders is Surhuisterveen de periode winnaar)

As zondag wederom een thuiswedstrijd. Om 11.45 uur wordt er gespeeld tegen SC Terschelling. Dit is de nr. 9 van de ranglijst. We zullen zien of VVO weer 3 punten kan bijschrijven, dit na 5 winstpartijen op rij......

U bent allen van harte welkom op sportpark Tred iene, en let op....... aanvang wedstrijd is dus om 11.45 uur!!!!

Wedstrijdsponsor: