Coop statiegeld actie levert de club 614,90 op!!!!

Afgelopen zaterdag heeft Coop eigenaar Siebe Tolsma een prachtige cheque uitgereikt aan voorzitter Doede Ottema.

Het eerste kwartaal van 2018 heeft onze club meegedaan aan de statigeld actie van Coop Tolsma te Winsum. Klanten konden hun statiegeld doneren aan onze vereniging. En dit is zeer genereus gedaan. Wij danken onze donateuren dan ook hartelijk!!!!!
Coop Tolsma heeft het sponsorbedrag ook nog eens verdubbeld en daarmee zijn we tot een schitterend eindresultaat gekomen van € 614,90! Onze hartelijke dank gaat dan ook uit naar Siebe en Jetske Tolsma voor deze prachtige actie en sponsoring.

VV Oosterlittens zal het sponsorbedrag goed gaan gebruiken. Voor het nieuwe siezoen zal er weer geïnvesteerd moeten worden in materialen zoals ballen, hesjes, pionnen, goals e.d.
Uw donatie wordt komt dus goed terecht en alle leden van onze vereniging zullen hier dan ook gebruik van gaan maken.

Hartelijk dank aan allen die onze vereniging op deze manier hebben gesteund