Doe je ook mee aan de VVO WK pool?

Ondanks dat Nederland ontbreekt op het WK, organiseren we toch weer een WK pool! Dit kan natuurlijk voor wat extra spanning zorgen......

Mail het formulier, of lever het in bij een van de organisatoren.

Mailen kan via deze link - klik hier

Klik hier voor het invul formulier

Uitleg/invulinstructie WK-pool WK2018 Rusland

Hieronder de invulinstructie voor het invullen van de WK-pool
Vraag 1:                 Voorspel de juiste uitslag en toto van de 36 poulewedstrijden. Een juiste uitslag levert 10 punten op, en een juiste toto 5 punten. Nadat alle uitslagen zijn ingevuld, worden de uitslagen automatisch verwerkt in de stand. Door in de stand in de blauwe kolom voor de landen die 1een 2ein de pool zijn geworden een 1 en een 2 in te vullen, wordt vraag 2 al ingevuld.
Vraag 2:                 Voorspel de 16 landen, die zich plaatsen voor de achtste finales.  Automatisch worden deze landen geplaatst in het schema “programma”. Vul hier ook de uitslag in (na 90 minuten). Deze zijn nodig voor het totaal aantal doelpunten van het toernooi (vraag 9).
Vraag 3:                 Voorspel de 8 landen, die zich plaatsen voor de kwart finales. Heb je bij de achtste finales een winnaar na 90 minuten ingevuld (bijv.2-1), dan wordt het winnende land automatisch gevuld bij vraag 3. Heb je een gelijkspel na 90 minuten ingevuld, dan het land wat volgens jou doorgaat nog even zelf invullen bij vraag 3. Voorbeeld: Frankrijk is bij jou winnaar van wedstrijd 50, maar tijdens het WK is Frankrijk winnaar van wedstrijd 52, dan krijg je wel 30 punten bij vraag 3. Vul ook hier weer een uitslag in onder “Stand na 90 min”.
Vraag 4:                 Voorspel de 4 landen, die zich plaatsen voor de halve finales. Heb je bij de kwartfinales een winnaar na 90 minuten (bijv.2-1), dan wordt het winnende land automatisch gevuld bij vraag 4. Heb je een gelijkspel na 90 minuten ingevuld, dan het land wat volgens jou doorgaat nog even zelf invullen bij vraag 4. Voorbeeld: Frankrijk is bij jou winnaar van wedstrijd 57, maar tijdens het WK is Frankrijk winnaar van wedstrijd 49, dan krijg je wel 40 punten bij vraag 4. Vul ook hier weer een uitslag in onder “Stand na 90 min”.
Vraag 5a:                 Voorspel de Wereldkampioen, de nrs.2, 3 en 4. Er is ook wedstrijd om de 3een 4eplaats. Vul onder “Stand na 90 min” de uitslag in na 90 minuten.
Vraag 5b/5c:                 Voorspel de uitslag en de toto van de kleine finale en de finale. 10 punten voor de juiste toto en 15 punten voor de juiste uitslag. Het kan dus zijn dat je niet de juiste landen in deze finales hebt, maar dan kun je nog wel punten behalen door de uitslag en toto.
Vraag 6a:                 Voorspel wie het 1edoelpunt van het toernooi maakt.
Vraag 6b:                 Voorspel in welke minuut het 1edoelpunt wordt gemaakt. Voor iedere minuut afwijking is er 1 punt aftrek van de maximaal 50 te behalen punten. Wordt het 1edoelpunt bijvoorbeeld in de 30eminuut van de 2ewedstrijd gemaakt, dan is gewoon 30 het juiste antwoord.
Vraag 7:                 Voorspel wie er topscorer wordt van het WK.
Vraag 8:                 Voorspel welk land de eerste rode kaart krijgt van dit toernooi.
Vraag 9:                 Voorspel hoeveel doelpunten er tijdens het toernooi worden gemaakt. Het gaat dan om de doelpunten na 90 minuten. Dus niet de doelpunten in de verleningen en/of strafschoppenserie. Deze zijn al automatisch opgeteld als je alle uitslagen hebt ingevuld, van zowel de groepsfase als de knock-out-fase, rechts op het formulier. Hier mag natuurlijk naar eigen inzicht nog van worden afgeweken. Voor iedere 1 doelpunt afwijking, 2 punten aftrek.
Vraag 10:                 Voorspel hoeveel wedstrijden er in een gelijkspel eindigen. Ook hier geldt weer na 90 minuten.  Voor iedere wedstrijd afwijking, 1 punt aftrek.
In totaal zijn er 2500 punten te verdienen.

Bonus:Oosterlittens bestaat dit jaar 83 jaar. Degene die in totaal precies op 830 punten uitkomt, krijgt nog
83 punten bonus, en kan dus nog een behoorlijke sprong maken in het klassement. (Ter info: de winnaar
van de WK-pool van 4 jaar geleden had 945 punten).

Het formulier kan uiteraard nog ouderwets met de pen worden ingevuld.
Mocht je er niet helemaal uitkomen, neem dan gerust contact op.

Kosten zijn € 5,-. Dit kan worden overgemaakt op IBAN NL77RABO0371058880, t.n.v. Club van 100, o.v.v.
WK-pool + je naam. Of contant bij 1 van onderstaande personen.

Doede Ottema                                                   Simon Zijlstra
Jelle Anema                                  Jelle Wierenga