Tussenstand VVO Amateurcoach!

Met maar liefst 3 doordeweekse inhaalwedstrijden was het een druk programma voor de teams van Oosterlittens deze week. Al deze wedstrijden leverden helaas niet veel punten op..
Het 3e was hierop een positieve uitzondering, zij wisten tweemaal de drie punten te pakken. Zeker de 2de keer zorgde dit voor een zeer gezellige terugreis vanaf Ameland!

Wedstrijd                                       Uitslag          Doelpuntenmakers
Oldeboorn 1 – Oosterlittens 1                   1 – 0
Oosterlittens 1 – De Walden 1                  0 – 1
Oosterlittens 2 – MKV’29 2                         0 – 1
Warga 2 - Oosterlittens 3                             1 – 4                      JP Hoekstra 3x & J Wierenga
Amelandia 1 – Oosterlittens 3                   1 – 4                      D Rob (2x), J Boersma & W Boersma
SWZ 5 – Oosterlittens 4                                7 – 0
SC Joure 3 – Oosterlittens 4                       12 – 2                   G de Haan & R Bouma

Gele Kaart
B Sieswerda, J de Jong, J Scharringa & S v/d Hem

Eigen Goal
J Miedema

Door een foutieve telling moet Rene Faber zijn weekprijs van vorige week weer inleveren en gaat Pomp met deze prijs ervandoor. Ook in het algemeen klassement is zijn voorsprong hierdoor iets kleiner uitgevallen.

Voor deze week was het Meindert die ook alweer zijn tweede weekoverwinning boekte. Hiermee blijft hij jagen op het podium. Voor de rest veranderde er niets in de top van het algemeen klassement.

Klassement