Maximus met de hoogste weekscore van dit seizoen!

De periode van inhaalwedstrijden is weer begonnen, deze week moesten zowel het 1e als het 4e twee wedstrijden spelen. De aankomende weken zal dit nog wel vaker voor komen.
Het 1e zette deze twee wedstrijden om in belangrijke winstpartijen, waardoor er een heel klein beetje lucht is ontstaan in de degradatiestrijd. Echter wacht er zondag gelijk weer een belangrijke wedstrijd tegen een directe concurrent!
Voor het 2e was een gelijkspel terecht geweest, maar moest toch nog een late tegentreffer incasseren. Bij het 3e werd er een kansloze nederlaag geleden en het 4e wist weer eens een wedstrijd te winnen.

Wedstrijd                                       Uitslag          Doelpuntenmakers
Oosterlittens 1 – Sint Jacob 1                     4 – 0                      GR Stremler (2x), PY Walda & E Walda
ONB 1 - Oosterlittens 1                                1 – 3                      GR Stremler, S Zijlstra & E Walda
Oosterlittens 2 – Sint Anna 2                     0 – 1
Oosterlittens 3 – Lac Frisia 5                       1 – 3                      SP Zijlstra
Oosterlittens 4 – FFS 3                                  1 – 2                      Y Strobl
Oosterlittens 4 – SC Joure 3                       2 – 0                      Y Strobl & R Cuperus

Gele Kaart
JP Hofstee, J de Jong & S van Dijk

Overduidelijk werd deze speelronde de hoogste weekscore van het seizoen neergezet door Maximus met vv Jeanfeart. Maar liefst 53 punten wist hij te scoren met zijn team.

In het klassement wist Rene Faber zijn koppositie te solideren, klom Jokertje naar het 2e plekje en is er inmiddels een top 8 die nog volop strijd om de prijzen.

Klassement