Rene Faber voor de 3e keer weekwinnaar!

Deze week werd de eerste van vele doordeweekse wedstrijden gespeeld. Alleen het 2e hoeft voorlopig geen wedstrijd door de week in te halen, de rest van de teams moeten meerdere malen aantreden. Ook qua resultaat was het 2e dit weekend de positieve uitzondering, zij wisten namelijk al enigste hun wedstrijd te winnen. De rest van de teams moesten allemaal een (dikke) nederlaag incasseren..

Wedstrijd                                       Uitslag          Doelpuntenmakers
Oosterlittens 1 – Read Swart 1                  0 – 3
Oosterlittens 2 – Jubbega 2                        3 – 2                      JP Hoekstra (2x) & R Faber (p)
SF Deinum 2 - Oosterlittens 3                    3 – 0
Oosterlittens 4 – Blauwhuis 2                    1 – 7                      R Cuperus
Read Swart 4 – Oosterlittens 4                  2 – 1                      Y Strobl

Gele Kaart
Y v/d Veen

Rode Kaart
H Meinsma (2x geel)

Nadat Rene Faber vorige week de koppositie weer overnam, behaalde hij deze week alweer voor de derde keer de hoogste weekscore. Dit zorgde er vanzelfsprekend voor dat hij zijn voorsprong op naaste belagers Jokertje, P. Mixer en Jack de Vries uitbreide.

Klassement