Girlpowerrrrrrrrrrrrrr 2018

25 maart was het zover, een meidendag op sportpark Tred Iene te Oosterlittens.
V.v Oosterlittens organiseerde voor de eerste keer een meidendag en met succes.

Vijfendertig sportieve meiden hadden zich verzameld bij het voetbalveld, deze was feestelijk versier met een ballonnenboog. Er was zelfs een cameraploeg i.v.m. culturele hoofdstad, die opnames hebben gemaakt.

Op het nieuwe hoofdveld stond een vijf onderdelen opgesteld voor deze meidendag.
Een opblaas Pannakooi, snelheidsmeter, gatenbord, dribbelkoning en een potje vier tegen vier.

Het meisjesteam van Dronrijp van ook uitgenodigd om deze dag bij te wonen

Na een klein welkomstwoord en uitleg werden er vijf groepjes gevormd, bij twee onderdelen kon je punten verzamelen voor een prijsje.

Toen iedereen alle onderdelen had afgerond was er een heerlijk glaasje limonade in de kantine.

De meisjes van v.v. Oosterlittens Jo 11G speelden een voorwedstrijd tegen de Meisjes van SJO DFC Dronrijp Mo11.

Na een mooie voorwedstrijd kwamen de meisjes in line-up met het eerste van Oosterlittens en Dronrijp het veld op.
Tijdens deze wedstrijd was er nog wat Limonade en de prijsuitreiking in de kantine.

Bij de JO9 was de eerste prijs voor Femke van der Wal en de tweede prijs was voor Yfke Beimers.
Bij de Jo11- Mo11 water ook twee prijzen te verdelen, de eerste prijs was voor Ester Ashouri en de tweede prijs was voor Lisa v/d Kramer.

Toen de wedstrijd van de senioren was gespeeld was er nog live muziek van Gerrit Poortinga in de kantine.

Het was een geslaagde dag. Alle meisjes bedankt voor jullie aanwezigheid.

Verder alle vrijwilligers en sponsors bedankt voor jullie medewerking.

Met sportieve Groet.
Jeugdcommissie V.V.Oosterlittens