Jack de Vries weekwinnaar en nadert de koppositie!

Ook dit weekend was het weer prima weer om te voetballen, al blijken de voetballers van Oosterlittens nog te moeten wennen aan het lenteweer. Want alleen het 2e wist zijn wedstrijd te winnen. Het 1e en 4e gingen hard onderuit en het 3e kwam niet in actie. Voor het 1e komen de vervelende degradatieplekken door deze slecht reeks steeds dichter bij..

Wedstrijd                                       Uitslag          Doelpuntenmakers
Zwaagwesteinde 1 - Oosterlittens 1       3 – 0
Oosterlittens 2 – Akkrum 2                         3 – 1                      BH Stremler (2x) & JJ Rodenhuis
Nieuweschoot 3 -  Oosterlittens 4           3 – 0

Gele Kaart
Geen.

Jack de Vries zet zijn eindsprint voort, want naast de hoogste weekscore heeft hij koploper P. Mixer nu ook genaderd tot op slechts 2 puntjes. Nadat Rene Faber vorig week al de koppositie op moest geven, moet hij dat deze week doen met de tweede plaats.
Naast deze drie blijven er nog drie andere coaches, Meindert, The Legend en Jokertje, op de loer liggen en zullen blijven jagen op een podiumplek.

Klassement