FC Hutspot nieuwe koploer!

Na een weekend met slechts 1 wedstrijd was het dit weekend weer het geval dat alle 4 teams in actie kwamen. Waarbij er in Oosterlittens helemaal een drukke dag was met ook nog de meidendag die er werd georganiseerd. Na dat het 2e op wilskracht de punten binnen had gehaald, het 4e een mooie overwinning boekte en het 3e niet sterk genoeg was. Stond de heuse derby tegen Dronrijp op het programma voor het 1e. Met veel toeschouwers langs het veld speelde er zich een vermakelijk wedstrijd af waarin Dronrijp net iets doortastender bleek en er met de overwinning vandoor ging.

Wedstrijd                                       Uitslag          Doelpuntenmakers
Oosterlittens 1 – Dronrijp 1                        2 – 3                      Y van der Veen & GR Stremler
Oosterlittens 2 – DIO Oosterwolde 2     2 – 1                      BH Stremler & S Bootsma
LAC Frisia 1883 6 - Oosterlittens 3            3 – 1                      J v/d Gulik
FC Harlingen 4 – Oosterlittens 3               0 – 1                      S Bootsma
FFS 3 -  Oosterlittens 4                                  2 – 3                      R Cuperus, Y Stobl & G Scharringa

Gele Kaart
AJ Visser en J v/d Gulik

Sinds de winterstop was Rene Faber de koploper, maar na dit weekend is P. Mixer de trotse nieuwe koploper. Echter met slechts 2 punten verschil zal Rene Faber het er niet bij laten zitten en weer gaan jagen op de koppositie. Ook het derde plekje wordt ingenomen door een nieuw gezicht, Jack de Vries is namelijk opgeklommen na de derde plek. Zou hij dan toch nog op tijd komen met een eindspurt en voor de derde keer op rij zich kronen tot winnaar van VVO Amateurcoach?

De weekwinnaar was deze keer Simon Piet met FC Simzij. Met een totaal van 37 punten bleef hij P. Mixer en Yannick voor.

Klassement