Eindelijk weer eens alle teams in actie!

Koning winter heeft het land weer verlaten en dit zorgde er voor dat sinds lange tijd alle vier teams van Oosterlittens in actie konden komen. Voor het 4e was het zelfs de eerste wedstrijd sinds 5 november 2017, dit was pas de zesde wedstrijd voor het seizoen.  Ook het 3e speelde pas zijn zesde wedstrijd van het seizoen. Hopelijk zijn de weergoden ons vanaf nu goedgezind en kunnen beide teams vol op voetballen.

Wedstrijd                                       Uitslag          Doelpuntenmakers
Oosterlittens 1 – Nieuweschoot 1           1 – 4                      R Smink
SC Terschelling - Oosterlittens 1               2 - 0
Lac Frisia 1883 3 – Oosterlittens 2             3 – 1                      BH Stremler
Oosterlittens 3 – Flamingo 2                      5 – 2                      SP Zijlstra (2x en 1x p), S Rodenhuis en J Boersma
Oosterlittens 4 – Oldeboorn 3                   2 – 2                      R Cuperus & Mohammed

Gele Kaart
S Zijlstra, E Zijlstra, AJ Visser (2x), J de Bakker, JP Hofstee, JP Hoekstra en JP Bootsma

Rode Kaart
J de Bakker

Veel negatieve scores deze speelronde, mede door de vele tegengoals en gele kaarten bij de wedstrijden van het 1e en 2e. Zo scoorde Rykhelt maar liefst een score van 15 minpunten!
Verder zorgde deze speelronde voor een nieuw unicum, maar liefst 3 weekwinnaars namelijk. R Stremler, Evert Pieter Tolsma en The Legend behaalden alle drie een score van 10 punten. Zij zullen de weekprijs dan ook met elkaar moeten delen.

In de top van het klassement was er een fikse tegenvaller voor Rene Faber, met maar liefst 13 minpunten deed hij zeker geen goede zaken. Hij blijft nog wel de koploper, maar P Mixer, Jokertje, The Legend, Jack de Vries en Meindert hijgen hem zeer nadrukkelijk in de nek.

Klassement