VVO Amateurcoach - stand van vorige week

Rene Faber als koploper de winterstop uit!

De winterstop ligt weer achter ons, althans voor enkele teams.. Sinds halverwege december volgt er dan ook weer een nieuwe tussenstand van VVO Amateurcoach, door zowel de slechte weers- als veldomstandigheden zijn er veel weekenden geweest met slechts 1 of 2 wedstrijden. Daarom is er gekozen om deze weekenden te combineren en in een keer alle scores te verwerken en een nieuwe tussenstand te laten zien.

Wedstrijd                                       Uitslag          Doelpuntenmakers
Oosterlittens 1 – Oldeboorn 1                   6 – 0                      R Smink (2x), PY Walda (p), AJ Visser, EP Tolsma & E Walda
Read Swart 1 – Oosterlittens 1                  1 - 0
Oosterlittens 1 – Black Boys 1                    6 – 0                      PY Walda (1x & 1Xp), GR Stremler (2x), S Bootsma & AJ Visser
THOR 1 – Oosterlittens 1                             2 - 0
MKV’29 2 – Oosterlittens 2                         1 - 1                       A Jonker
Gorredijk 2 – Oosterlittens 2                     2 – 1                      BH Stremler
Warga 2 – Oosterlittens 3                            5 – 2                      SP Zijlstra & Y v/d Veen

Gele Kaart
S Zijlstra, A Jonker & J v/d Gulik

Eigen Doelpunt
Geen.

Voor de wedstrijden nog gehouden in december is er een weekwinnaar geselecteerd en voor de wedstrijden na de winterstop tot nu toe is er een weekwinnaar geselecteerd.
In de periode van december is Rene Faber hier als weekwinnaar naar voren gekomen, waarmee hij gelijk ook de koppositie opeiste in het algemene klassement.

Voor de periode van na de winterstop zijn er zelfs twee weekwinnaars! Want zowel Ewoud als Jelle haalden in deze periode beide 26 punten, waardoor ze de prijs ook zullen moeten delen.

Volgende wedstrijd VVO 1

Competitiewedstrijd