Meindert nieuwe klassementsleider!

Alweer een weekend waarin het weer zorgde voor enkele afgelaste wedstrijden en ook alweer een weekend waarin alleen het 2e in actie kwam. De heren van Meindert, Johan en Sjirk doen het zeer knap, want na de behaalde overwinning dit weekend staan ze op een mooie 4e plek.

Wedstrijd                                       Uitslag          Doelpuntenmakers
DIO Oosterwolde 2 – Oosterlittens 2     0 – 3                      A Achttien (2x) & JP Hoekstra

Gele Kaart
Geen.

Eigen Doelpunt
Geen.

Ondanks dat er maar een team in actie kwam werden er toch redelijk hoge scores gescoord. Maar er was een die er ver bovenuit stak, namelijk DJ met Game of Throw Ins. De hoge score zorgde ook voor een reuzesprong in het klassement.

Veel verschuivingen in het klassement, zo moest Jokertje zijn eerste plaatst afstaan en zakte zelfs weg naar de vierde plaatst. Meindert is met Heegerop de die nieuwe nummer een, verder staat P. Mixer nieuw op de tweede plaats en complementeert Rene Faber het podium.

Klassement