Jack de Vries weekwinnaar

Jack de Vries Weekwinnaar!

Een weekend waarin de teams van Oosterlittens ongeslagen bleven. Het 1e en 3e zetten beide een dikke uitslag neer, daarnaast hield het 2e een puntje over aan hun duel. De heren van het 4e hoefden niet de wei in omdat hun wedstrijd werd afgelast.

Wedstrijd                                                Uitslag            Doelpuntenmakers
Oosterlittens 1 – Zwaagwesteinde                 6 – 1                                  R Smink (3x), PY Walda (2x) & GR Stremler
Oosterlittens 2 – Renado 2                 1 – 1                                  JP Walda
Friesland 5 – Oosterlittens 3                 2 – 7                                  S Bootsma (3x), SP Zijlstra (2x), S Rodenhuis & T Visser

Gele Kaart
E Zijlstra & J de Jong

Eigen Doelpunt
Geen.

Eindelijk weer eens een week waarin meerdere teams in actie kwamen en waar er ook nog eens veel doelpunten en dus punten gescoord werden. Dit zorgde ervoor dat er veel hoge weekscores waren. Uiteindelijk kwamen Ewoud en Rykhelt 2 puntjes te kort en werd Jack de Vries weekwinnaar met 43 punten.

Als weekwinnaar maakte Jack de Vries een reuzensprong naar de top 5, verder kroop de top 5 dichter in elkaar en zijn de onderlinge verschillen zeer gering. Zo zitten er maar 3 punten tussen de nummer 1, Jokertje, en de nummer 3, The Legend.

Klassement