Rykhelt weekwinnaar VVO coach

Tussenstand VVO Amateurcoach

Weer een weekend waar slechts 1 team in actie kwam. Door de regenval lieten de velden het niet toe om wedstrijden te spelen op het sportpark van Oosterlittens. Waardoor alleen het 2e in actie kwam, omdat zij een uitwedstrijd speelden. In een doelpuntrijk duel kwam er uiteindelijk geen winnaar.

Wedstrijd                                       Uitslag          Doelpuntenmakers
LSC 1890 3 - Oosterlittens 2                        4 – 4                      BH Stremler, JP Hoekstra, J Meinsma & SP Jouwsma

Gele Kaart
Geen.

Eigen Doelpunt
Geen.

Deze week haalde Rykhelt met zijn team Pussymagnet de hoogste weekscore, met 13 punten bleef hij Joussie en P Mixer nipt voor.

Doordat er slechts 1 wedstrijd gespeeld is, zijn er weinig tot geen verschuivingen in het algemeen klassement.

Klassement