VVO Coach - Bram weekwinnaar

Tussenstand VVO Amateurcoach

Door de regenval van de laatste tijd werden de wedstrijden voor het 3e en 4e afgelast, doordat het 2e ook nog eens vrij weekend had. Kwam alleen het 1e in actie, in een matige wedstrijd werd er gelijk gespeeld. Hierdoor is het 1e nog steeds ongeslagen.

Wedstrijd                                       Uitslag          Doelpuntenmakers
Nieuweschoot 1 – Oosterlittens 1           2 – 2                      E Walda, GR Stremler

Gele Kaart
Geen.

Eigen Doelpunt
Geen.

Doordat slechts alleen het 1e in actie is gekomen, zijn er geen echte verschuivingen geweest in het klassement. De weekwinnaar van deze week is Bram met JO13-1, door de volledige aanval van het 1e in zijn team te hebben profiteerde hij optimaal van de afgelaste wedstijden van alle andere teams.

Klassement

Volgende wedstrijd VVO 1