Tussenstand VVO Coach van het jaar

De strijd is weer losgebarsten!!

Het heeft even geduurd, maar hier is hij dan de 1e tussenstand van VVO Amateurcoach 2016/2017. Wie kroont zich dit seizoen tot de beste coach van V.V. Oosterlittens, zijn het dezelfde coaches die vorig seizoen domineerden of hebben andere coaches geleerd van hun verkeerde keuzes en slaan ze dit seizoen keihard toe.

Ten opzichte van de vorige edities zijn er dit jaar enkele wijzigingen doorgevoerd, dit om het spel nog spannender en aantrekkelijker te maken. Hieronder zijn alle wijzigingen weergegeven:
  • Elke weekwinnaar wint nu ook een prijs, namelijk € 10,-
  • De nummers 1, 2, 3 en de Herbstmeister winnen een prijs in de vorm van een waardebon van een van de sponsoren van VVO. Deze prijzen worden later nog bekend gemaakt.
  • Het inschrijfgeld is verhoogt naar € 10,-

Wedstrijd                                       Uitslag          Doelpuntenmakers
Black Boys 1 – Oosterlittens 1                    0 – 3                      PY Walda (2x), GR Stremler
Oosterlittens 1 – Blue Boys                        3 – 3                      PY Walda, GR Stremler & E Zijlstra
Jubbega 2 – Oosterlittens 2                       6 – 5                      A Achttien, S Kuperus, A Jonker, JJ Rodenhuis & BH Stremler
Oosterlittens 2 - SC Stiens 2                       4 – 1                      JP Hoekstra (2x), T Regeling & BH Stremler
Oosterlittens 3 – SF Deinum 2                   2 – 2                      J Bouma, Mohammed
FVC 3 – Oosterlittens 3                                 2 – 5                      SP Zijlstra (2x), J Boersma, W Boersma en T Visser
Oosterlittens 4 – Read Swart 4                  3 – 3                      J Tolsma, G Scharringa & S de Groot
Irnsum 3 – Oosterlittens 4                          2 – 1                      Y Strobl

Gele Kaart
PY Walda, GR Stremler (2x), E Walda, E Zijlstra, S Zijlstra

Eigen Doelpunt
Geen.

De 1e koploper van het seizoen 2017/2018 is Jokertje met Littens is on Fire met 79 punten, de andere treden van het podium worden ingenomen door Cees met SC Cees (69 punten) en gedeeld derde Meindert met Heegerop en P Mixer met FC Hutspot(64 punten)

De aller eerste weekwinnaar van VVO Amateurcoach is The Legend met Horney Hornets. Voor de tweede speelronde werd opgeëist door Rene Faber met De Fabershow. Beide coaches krijgen het gewonnen tientje deze week!

Voor de coaches die nu al spijt hebben van hun gemaakte keuzes is er niets aan de hand, want aankomende week is het de eerste week van de maand en mag er alweer gewisseld worden. Dit kan door je wijzigingen door te geven aan Jelmer Hofstee via de mail, telefoon of persoonlijk.

PS: Voor de scherpe mensen die opvalt dat The Legend niet de hoogste weekscore had vorige week, dit klopt. Echter waren degene met een hogere weekscore te laat met het inleveren om mee te strijden voor deze ronde.

Klassement

Volgende wedstrijd VVO 1