Geert Engbers Schoolvoetbaltoernooi 2018

Op koningsdag organiseert de Jeugd Activiteiten Commissie het jaarlijkse Geert Engbers Schoolvoetbaltoernooi.
Het heeft de naam van één van de meest gerespecteerde leden van Voetbal Vereniging Oosterlittens.

Het Geert Engbers Schoolvoetbaltoernooi zijn twee toernooien door elkaar, te weten:
  • ​7 tegen 7 jongens en meisjes. Het veld is een half voetbalveld. Inclusief keeper. Dit toernooi is opgestart in 1957 voor de jongens en in 2013 voor de meisjes.
  • 4 tegen 4 jongens en meisjes. Dit veld heeft een afmeting van 15 bij 25 meter. En wordt gespeeld zonder een keeper. Dit toernooi is opgestart in 1997 voor de jongens en in 2013 voor de meisjes.
Voor de Geert Engbers schoolvoetbaldag worden alle scholen uit de gemeente Littenseradiel uitgenodigd.
Gemiddeld doen er deze dag 200 kinderen mee.

Half maart gaan de uitnodigingen naar de scholen.
Opgave is tot begin april.
Eind april gaat de indeling naar de scholen die meedoen.

Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via:
Tel. 06-27476884 / 0517342008 of via jacvvoosterlittens@gmail.com