Scheidsrechter

Mocht je op de aangegeven datum niet kunnen dan graag onderling ruilen. Er is ook een bijlage met contact gegevens van de andere scheidsrechters.

Er zijn (voor onze vereniging) 3 verschillende wedstrijdvormen:
·         6 x 6       (JO8 en JO9 met spelbegeleider ipv scheidsrechter)
·         7 x 7       (JO11 met  scheids op klein veld zonder grensrechters)
·         11 x 11  (JO 13, JO15, JO17 en MO17 met scheids op groot veld met grensrechters)

De spelregels voor 11 x 11 zijn gelijk aan de spelregels zoals wij die bij de senioren hebben.
Bij  7 x 7 wordt gespeeld op een half veld. Geen buitenspel,  geen grensrechters. Ook deze spelregels zullen je vast wel bekend zijn.
Bij de nieuwe 6 x 6 vorm spreken we niet meer over een scheidsrechter, maar spelbegeleider. Je staat dan in principe langs het veld, maar als het nodig is kan je wel het veld in bewegen.
In de kantine liggen ook handige boekjes met een overzichtelijke weergave van de spelregels van deze nieuwe spelvorm en in de bijlage “6-tegen-6” zijn ze ook vermeld.

Fluitjes, scoreboekjes en kaarten liggen in de bestuurskamer.

Uitslagen vanaf JO13 en hoger worden vanaf dit seizoen via een mobiel digitaal wedstrijdformulier (mDWF) vastgelegd. Voor dit mobiele wedstrijdformulier is het nodig dat scheidsrechters de Wedstrijdzaken app gaan downloaden op de eigen smartphone.
Voor verder informatie ga naar http://www.knvb.nl/mdwf om alle veel gestelde vragen, handleidingen en instructievideo’s te raadplegen.

De gebruikers van de Wedstrijdzaken app kunnen alleen registreren en inloggen met het e-mailadres dat vastligt in onze ledenadministratie. Als dit email adres niet meer overeenkomt met de ledenadministratie neem dan even contact op met onze ledenadministrateur M.T. Heeg , telefoon 0517-341762 / 06-23458922 of email adres:  ledenadministratie@vvoosterlittens.nl

De uitslagen voor JO8, JO9 en JO11 moeten nog via de computer in de bestuurskamer in Sportlink worden ingevoerd.

Als je er niet uitkomt met vastleggen van de uitslagen (of de app nog niet geïnstalleerd hebt)? Geen probleem gewoon even op papiertje naast de computer in bestuurskamer noteren. Dan zorgen wij wel voor vastlegging.

Speelduur:
JO8, JO9               2 x 20 minuten
JO11                      2 x 25 minuten
JO13                      2 x 30 minuten
JO15                      2 x 35 minuten
JO17, MO17        2 x 40 minuten

Graag een kwartier voor aanvangstijd aanwezig zijn.

In de rust (maar ook voor of na de wedstrijd) kun je koffie of ander drinken in de kantine krijgen.

Alvast veel plezier bij het fluiten toegewenst.

Namens bestuur VVO,
Sikco Velstra