Jeugdvoetbal VVO

Beweging, ontspanning, sportiviteit en ontwikkeling. Dat alles is voetbal bij VV Oosterlittens. Wekelijks bezoeken ruim tweehonderd kinderen met veel plezier onze sportaccommodatie Tred Iene. Om samen te voetballen en plezier te hebben.

Bij VVO kunnen jongens en meisjes lid worden vanaf 6 jaar. Zij starten dan bij de F-pupillen. In principe eerst een poosje alleen trainen, maar al vrij gauw kan er ook competitie gespeeld worden op zaterdag. De E- en F-pupillen krijgen doorgaans een keer per week training. Vanaf de D-pupillen biedt VVO twee trainingen per week aan.

Naast trainingen en wedstrijden, organiseren we ook regelmatig leuke activiteiten voro onze jeugdleden. Tweemaal per jaar wordt er een toernooi georganiseerd door de Jeugd Activiteiten Commissie (JAC). Ieder thuiswedstrijd van VVO 1 is er een ‘Pupil van de week’. Ook hebben we een amateurconvenant gesloten met SC Cambuur: ook zij organiseren vaak leuke activiteiten voor voetballers.

Dank zij veel vrijwilligers -trainers, leiders en scheidsrechters- kunnen zoveel kinderen hun talent ontdekken bij VV Oosterlittens. Of het nu gaat om talent voor voetbal, voor samenwerken of voor plezier maken. Samen zijn wij VV Oosterlittens!

Benieuwd of jij voetballen bij VVO ook zo leuk vindt? Meld je dan nu aan en voetbal drie maanden op proef mee!