Pupil van de Week

Sinds het seizoen 2014/2015 kiest de Jeugd Activiteiten Commissie van VV Oosterlittens, bij iedere thuiswedstrijd van het 1e elftal, een van de jongste jeugdleden als Pupil van de Week.

Globale planning van de middag:
  • Je wordt ongeveer 13.00 in ‘MFC de Jister’ te Oosterlittens verwacht. Hier wordt je ontvangen door één van ons.
  • Daarna met de spelers van het Eerste Elftal de kleedkamer in;
  • Meedoen met de warming-up. Daarna balletje trappen met één van de wissels;
  • Na de warming up met de Assistent Scheidsrechter mee naar de Scheidsrechter;
  • Samen met Scheidsrechter, Assistent Scheidsrechter en de spelers het veld op;
  • Aftrap doen, dribbelen en scoren in het doel van de tegenpartij;
  • Naar middenstip terug gaan en een cadeau in ontvangst nemen;
  • Daarna of in de dug-out plaats nemen indien je dat wilt, anders naar je ouders;
  • In de rust met de spelers de kleedkamer in voor wat drinken;
  • In de tweede helft kun je weer in de dug-out plaats genomen worden, indien je dat wilt;
  • Na de wedstrijd met de begeleider mee naar de kantine voor een hapje en een drankje.
Naast bovenstaande wordt je in het voetbaltenue van VV Oosterlittens verwacht en wordt er nog een elftalfoto gemaakt samen met de pupil van de week.

Natuurlijk zien wij ook graag dat de ouders aanwezig zijn bij de wedstrijd!

Mochten er nog vragen zijn, dan kun je altijd contact met ons opnemen via:
Tel. 06-27476884 (Dirk Jorritsma) of 06-50495171 (Gerry van der Kooi) of via JACVVOosterlittens@gmail.com