KNVB Kerstzaalvoetbaltoernooi

Ook in het seizoen 2016/2017 organiseert de KNVB het Kerstzaalvoetbaltoernooi. Dit evenement vindt plaats in de kerstvakantie. De poulewedstrijden vinden plaats op één van de volgende dagen:
  • Dinsdag 27 december tot en met 30 december 2016;
  • Maandag 2 januari tot en met 4 januari.
De finaledag is op zaterdag 7 januari in Franeker.

De volgende teams kunnen zich opgeven:
  • Meisjes O17 en O15-juniorenteams
  • JO19, JO17 en JO15-juniorenteams
  • JO13-pupillenteams die spelen in divisie, hoofdklasse of 1e klasse
  • JO13-pupillenteams die spelen in de na- en voorjaarsreeksen (max. twee teams per vereniging)
  • JO11-pupillenteams die spelen in de 1e klasse
Opgave per team bij de Jeugd Activiteiten Commissie via het email adres:
JACVVoosterlittens@gmail.com
Wij geven de teams door aan de KNVB.

Opgave uiterlijk tot en met 1 oktober 2016!

Wat we verder verwachten:
  • Scheidsrechter: De taak van scheidsrechter moet worden ingevuld door ouders en/of leiders. Voorgaande jaar diende de scheidsrechter de wedstrijden te fluiten van het team van VVO;
  • Zaalwacht: De taak van zaalwacht (bijhouden van de score en de orde houden binnen de zaal) moet worden ingevuld door ouders en/of leiders. Per team moet minimaal één ouder/leider beschikbaar zijn voor zaalwacht. De zaalwacht dient bij alle wedstrijden van de poule aanwezig te zijn. Dat wil zeggen dat de zaalwacht bij de poule waar een team van VVO in is gedeeld, de gehele ochtend / middag aanwezig dient te zijn. Dit zal gedurende de competitie 1 á 2 keer het geval zijn.
Indien bovenstaande niet mogelijk is, kan het team niet meedoen aan de zaalcompetitie!

De indeling, het programma en de programmaboekjes zullen rond 1 december bekend worden gemaakt.
Zodra wij deze van de KNVB hebben ontvangen, zullen deze zo spoedig mogelijk door ons aan de leiders van de deelnemende teams verstrekt worden ontvangen.