KNVB Jeugdzaalvoetbalcompetitie

Jeugdzaalvoetbalcompetitie 2017-2018

Ook dit jaar organiseert de KNVB een jeugdzaalvoetbalcompetitie. Vorig jaar hebben de meeste van onze jeugdteams hieraan meegedaan en dit jaar hopen we op eenzelfde enthousiaste deelname.
De volgende teams van VV Oosterlittens mogen aan de KNVB jeugdzaalvoetbalcompetitie deelnemen:
  • JO8-1 & JO8-2
  • JO9-1, JO9- & JO9-3
  • JO11-1, JO11-2, JO11-3 & JO11-4
  • JO10-1
  • JO13-2
De zaalvoetbalcompetitie wordt georganiseerd op een aantal zaterdagen in de periode van 16 december 2017 tot en met 3 februari 2018. Elk van deze zaterdagen speelt het deelnemende team twee wedstrijden.
Een team bestaat uit minimaal 4 spelers en 1 keeper.
Opgave gaat per team via de Jeugd Activiteiten Commissie via het email adres: JACVVoosterlittens@gmail.com Wij geven de teams door aan de KNVB.
Opgave uiterlijk tot en met woensdag 11 oktober 2017!

Wat verder verwacht wordt:
  • Scheidsrechter: De taak van scheidsrechter moet worden ingevuld door ouders en/of leiders. De scheidsrechter dient de “thuiswedstrijden” te fluiten van het team van VVO;
  • Zaalwacht: De taak van zaalwacht (bijhouden van de score en de orde bewaken binnen de zaal) moet worden ingevuld door ouders en/of leiders. Per team moet minimaal één ouder/leider beschikbaar zijn voor zaalwacht. De zaalwacht dient bij alle wedstrijden van de poule aanwezig te zijn. Dat wil zeggen dat de zaalwacht bij de poule waar een team van VVO in is gedeeld, de gehele ochtend / middag aanwezig dient te zijn. De duur van zaalwacht is afhankelijk van de leeftijdscategorie en de grootte van de poule.
De indeling, het programma en de programmaboekjes zullen rond 1 december bekend worden gemaakt door de KNVB. Zodra wij deze van de KNVB ontvangen, zullen deze zo spoedig mogelijk door ons verspreid worden.

Mochten er vragen zijn, horen wij dat graag. Bij voorkeur telefonisch contact opnemen.

Jeugd Activiteiten Commissie VV Oosterlittens
  • Dirk Jorritsma                    0627476884